Még a Cuphead-ről szóló cikkünkben megígértem, hogy ezentúl sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek az [email protected] címek változatos és izgalmas világára. Az E3-as felhozatalt bemutató cikkünkben már nagyjából kilencven [email protected] játékról beszéltem, melyek közül az új trailerrel rendelkezőket rögtön be is mutattam. Most pedig az E3 utáni, egy hivatalos blogposztban bemutatott videókat osztanám meg veletek.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/videoseries?list=PL0il2l-B_WwbOnZ6PgqisDL1mO1dBDlgG”]

Sajnos, vagy talán inkább szerencsére a 124 új trailert most nem illesztem be a cikkbe, hiszen ez valószínűleg próbára tenné a böngészők képességeit. Ha valaki mégis ki szeretné próbálni, akkor az eredeti bejegyzés itt érhető el. A fenti beágyazott lejátszási lista ugyanezen darabokat tartalmazza, csak egy picit más sorrenben, az elején egy montázsvideóval.

Szerintem a fenti kollekció már mindenkit meggyőzött, hogy az [email protected] program a Microsoft egyik legsikeresebb kezdeményezése volt a nyolcadik generációs konzoljának életében. Nektek melyek a kedvenceitek?

MEGOSZTÁS
Előző cikkQ/7 – a gyors nyereményjáték #4
Következő cikkEmulátor videón a W 10 Mobile 10158
Hobbifotós, #WinPhan, másodvonalbeli gamer. Az új dizájnfilozófia megjelenésével egy időben csatlakozott a redmondiak népes támogatói táborához. Vallja, hogy egy telefonnak minden időben tükröznie kell többek között tulajdonosa egyéniségét és pillanatnyi lelki állapotát. Leginkább az entertainment témák érdeklik, menthetetlen sorozatfan, kapcsolata a zenével 'bonyolult'.