Ha láttatok már csoda alkalmazást fotószerkesztő témában, akkor azt hiszem felvehetitek ebbe a kategóriába a most bemutatásra kerülő programot. Ez kérem PhotoFunia névre hallgat, mely program lényegében minden platformon és webes formában létezik. Sőt PC-s Windows 8 alkalmazásként is telepíthető. Én csak most találtam rá, mivel már így is vagy 40 fotózással kapcsolatos program terheli az agyam, de ez beszáll a bronzéremért folytatott harcba.

A drágaszág annyit tud, hogy egy fotót belehelyez egy másik képbe, vagy kezel utólag pár filterrel. Igen tudom, ilyenből sok van, csak olyanból nincs sok, amely 19 téma közül több, mint 400 darab(!) lehetőséget kínál fel, iszonyatos változatossággal! Persze ezek közül van valamennyi, ami nem képbeszúrásra, csak szöveg beírására ad lehetőséget, de akkor is.

A képekből is jól látszik, hogy a kezelőfelülettel egy olyan ember is megbirkózik, aki most lát először okostelefont életében! A személyes facebook profilom idővonalán megosztva, nagy sikernek örvendtek a képek, már csak ezért is ajánlani szerettem volna a WP fanoknak. Ajánló írás tekintetében persze ez nem egy hálás program, hiszen mondjuk 5-6 funkció leírása nem egy nagy írói teljesítmény, de semmiként sem szerettem volna elmenni a program mellett. Tőlem szokatlan módon nem az alkalmazásról készített fotókból lesz több kép, hanem az általam készített fotókkal szeretnék bemutatni “pár” lehetőséget.

Hoppá, majdnem elfelejtettem! Ezúton is köszönöm Joe Belfiore bátyánknak, Mazsola macskánknak és a bográcsomnak, hogy voltak kedvesek modellt állni ehhez a fantörpikus Windows Phone applikációhoz! Ezt minden további nélkül letölthettek ott lent, ahol ez szokott volt lenni.

QR