Az utóbbi időkben megszaporodtak az olyan kérdések, hogyan telepítsük a Windows 10 Mobile próbaverzióját. Nos, az eljárás igen egyszerű, pár lépés az egész.

  • Töltsük le a Windows Insidert a Windows Áruházból, és iratkozzunk fel a programra!
  • Indítsuk el, használjuk a nyilakat és pipákat értelemszerűen, és válasszuk az Insider Fastot (lásd fenti képünket)!
  • Az Akcióközpontban hamarosan megjelenik egy értesítés arról, hogy új frissítés érkezett. Töltsük le a frissítést! Ha sokáig nem történik meg, akkor keressünk rá manuálisan!
  • Folytassuk mindaddig, amíg nem jön több frissítés!

Figyelem! A frissítés igen hosszú ideig tart, akár másfél-két óra is lehet telefontól függően. Tehát ha látszatra nem történik semmi, akkor nem kell aggódni.

Akinek mégsem tetszik a Windows 10 Mobile Technical Preview, annak itt egy leírás, hogyan végezhető el .a telefon helyreállítása a gyári rendszerre.

MEGOSZTÁS
Előző cikk4,7″-es szuperolcsó Lumia is jöhet
Következő cikkÚj hamburger menü opciók a Windows 10 Mobile Store alkalmazásában
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.