Tegnap már emlegettük, hogy a Windows Mobile 10 10158-as kiadása nem fog eljutni a Windows Insider programra feliratkozókhoz, helyette valamelyik a 1016x kiadás fog megérkezni. Ebben valószínűleg tévedtünk: jelenleg a 10159-es kiadásnak vannak a legjobb esélyei, hogy hamarosan közkinccsé váljon. Közben azonban már a 10162-es kiadásról is kiszivárgott egy bő féltucatnyi kép, most éppen a Windowsmania.pl az ősforrás. Képgalériácska következik, tudjátok a dolgotokat.

Természetesen semmi egetverő újdonság nem látszik rajtuk, azt leszámítva, hogy a felületen egyre jobban látszik az összecsiszolódás, és hogy a WMPOweruser információi szerint új háttérképpel fog érkezni, illetve az, hogy tudjuk, már a 10158-as kiadás is gyorsabb, mint a jelenleg nyilvános 10149-es. Az sajnos ebben az esetben sem tiszta, hogy kikerül-e az Insiderekhez, bár informácóink szerint a Windows 10 hasonló időszakának megfelelően a Windows 10 Mobile esetében is gyorsítani fog a tempón.

MEGOSZTÁS
Előző cikk6tag: jön a 1080p támogatás
Következő cikkLetölthetők a Windows 10 Mobile 10162 háttérképei
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.