A Microsoft nemrég adta ki a Windows 10159-es kiadását, és ahogy az szokott lenni, torrenten már kint is van az ISO, tehát a tisztán telepíthető verziója. A kiadás elvben 300 hibajavítással érkezik (durván hangzik, mi?), vagyis érdemes letölteni és megnézni, mi változott benne. Ami egyeseknek rossz hír, hogy csak a 64 bites verzió szivárgott ki, tehát ez nem mindenkinek lesz megfelelő.

Akit érdekel, az erről a linkről letöltheti. Csak angol verzió, tehát ésszel, de ha egy olvasónk megírná nekünk, hogy mi javult benne, azt örömmel közzé tennénk. Aki nem bízik az ISO verzióban, az a Microsofttól letöltheti a teljesen hivatalos ESD verziót is.

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows 10: itt a 10158-as kiadás
Következő cikkQ/7 – a gyors nyereményjáték #2
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.