Egyes meg nem erősített információk szerint már az is elképzelhető volt, hogy a Microsoft már holnapután az RTM (Release to Manufacturing, vagyis gyártásra kész) állapotig jut el a Windows 10-zel. Ez természetesen elég légből kapottnak tűnik, jóval valószínűbb, hogy a forrás azzal keverte össze, még a héten érkezik egy olyan kiadás, amelyben a Store Beta segítségével letölthető a Groove, már ha nem lesz benne gyárilag.

A reggeli cikkünkben idézett Blogging Windows bejegyzésben ugyanis van egy szinte félreérthetetlen (ezért korábban szinte észrevétlenül maradt) mondat arról, hogy

Itt van az új funkciók listája, ami mindkét alkalmazásban megtalálható, amelyek a héten érkező Windows Insider kiadásban lesznek benne.

A jelenlegi utolsó Windows 10 kiadás a 10162-es, az emlegetett pedig lehetséges, hogy az a 10163-as, amelynek kiszivárgott képernyőképeit tegnap mutatuk be olvasóinknak. Az is elképzelhető, hogy miután ezt a kiadást útjára bocsátja a Microsoft, a még csak egészen zárt körnben tesztelt 10176-os verziót fogja RTM-nek kiadni, és még az is megeshet, hogy hamarosan kiadják a Windows Insider fast ring (gyors kör) tesztelőinek, még bőven a 29-i hivatalos megjelenés előtt.

MEGOSZTÁS
Előző cikkTényleg túl bonyolult Windows 10 Start menüje?
Következő cikk800 darab okostelefont sorsol ki a Telenor
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.