Forrás:

WMPoweruser

Amint azt már említettük, a WMPoweruser hozzájutott a Windows 10 Mobile 10240-es kiadásának még nem nyilvános emulátor verziójához, amiről a tegnapi nap folyamán képernyőképeket tettek közzé és videofelvételt ígértek. Nos, a videó itt van, még ha nyúlfarknyi is.

Ahogyan a tegnapi cikkből is kiderül: a 10240-es kiadás újdonságot nem tartalmaz, csak hibajavításokat és finomhangolásokat, vagyis stabilabb és még pörgősebb, mint az előző kiadás, és a multitasking is kevésbé terheli meg a hardvert. A Windows Phone-nal ellentétben a Windows 10 Mobile gyári alkalmazásai már a rendszertől teljesen függetlenül frissülnek, nem pedig a rendszerrel, és az utóbbi hetekben ez meg is történt, és ez így fog tovább menni, tehát a tényleges rendszerfrissítések ezektől függetlenül, viszonylag ritkábban fognak történni.

MEGOSZTÁS
Előző cikk10 ok, amiért érdemes Windows 10-re váltani: Microsoft Edge
Következő cikk10 ok, amiért érdemes Windows 10-re váltani: Xbox
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.