Forrás:

The Verge

Először csak egyes Microsoft munkatársak laptopjain tűnt fel a tűzokádó egyszarvún lovagoló nindzsa macska, ami hihetetlen gyorsasággal nőtte ki magát státuszszimbólummá a Microsoft fanok körében. Egy időben még a Microsoft is árulta, bár sajnos nem sokáig. Még mindig nem, ám kiadtak három háttérképet is a rajongóknak, ami erre a témára épül.

Windows_Insider_Ninjacat_Unicorn-1280x1024Először is van az eredeti téma a tüzet fújó egyszarvús nindzsa macskával, és két egészen új kompozíció: az egyiken egy tirannoszauruszon, míg a másikon egy narválon lovagol, utóbbi egyszarvára két sült békön szelet van felfűzve, hát mit ne mondjak, instant get lett a laptopomra.

Windows_Insider_Ninjacat_Narwhal-1280x1024Ezen felül, ha minden igaz, akkor a móka a mai napon Skype-on is menni fog, ugyanis lehet a haveroknak tirannoszaurusz rexen vagizó nindzsa macskát küldeni, azt kell beírni, hogy (windows10), így ahogy írtam, tehát zárójelben, és az ismerősnek a túloldalon megjelenik a jóság, ahogy alant látható. Microsoft kicsit nem figyel oda, és máris egyre kúlabb lesz.

win10_skype_ninja_catAkit esetleg érdekelne a dolog, az a teljes Windows Insidereknek szánt kollekciót letöltheti mindenféle méretben – pécére, telefonra és Bandre (!!4!!!négy!!!) is – a Blogging Windows tegnapelőtti blogbejegyzéséből, köszönjük, Gabriel Aul!