Pénteken úgy magyar idő szerint hajnalban frissült a Windows 10 Mobile Store alkalmazása, amelynek révén az app hamburger menüjében több új menüpont is megjelent, ezek a következők (zárójelben a magyar verzió megnevezései):

  • View account (Fiók megtekintése)
  • Payment options (Fizetési lehetőségek)
  • Redeem a code (Kód beváltása)
  • My Library (Saját tartalmak)

windows-10-store-menu-old-newA különbségek jól láthatók a fenti képen, igen nagy kár, hogy például a Purchased (Megvásárolt) menüpont kiválasztására a böngésző nyílik meg, tehát ez nem nézhető meg az alkalmazásban, illetve a My Library (Saját tartalmak) menüvel elérhető lista még nem az igazi, nekem például megjelent rajta a Here Drive+, ami a valóságban már nem elérhető számomra.

Ez a frissítés persze csak amolyan extra fényezés, de az új menüpontok egyáltalán nem haszontalanok. Ha valakinek esetleg még nem jelentek meg az új menüpontok, válassza a hameburgermenüből a Downolads (Letöltések) menüpontot, és nyomja meg a jobb felső kereső ikon alatti frissítés kereső gombot. Ha esetleg valaki egyéb újdonságot is felfedezett, nyugodtan írja meg nekünk hozzászólás formájában!

MEGOSZTÁS
Előző cikkHogyan telepítsük a Windows 10 Mobile próbaverzióját?
Következő cikkGyári alkalmazások frissültek Windows 10 Mobile-ra
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.