Forrás:

WMPoweruser

Nemrég közöltünk le a Windows 10 Mobile 10158-as fejlesztői kiadásáról emulátoros videót, azóta az XDA Developers egyik vállalkozó szellemű embere felhegesztette ezt a kiadást egy Lumia 830-ra, és közreadott róla pár képernyőképet, mi meg elloptuk, és itt vannak, lehet kattintani!

Korábban már kiderült, hogy az újdonságok kimerülnek abban, hogy átlátszó lett a Microsoft Edge és a Store csempéje, illetve a kamera alkalmazás már támogatja slow-motion (120 fps) videofelvétel készítését. Most annyi új információval gazdagodtunk, hogy gyorsabb, amint az előző, az új Store már nem béta, és hogy a Microsoft Edge frissült, az új verzió száma 20.10158.0.0. Sajnos a forrás szerint ez a kiadás nem várható az Insider résztvevőinek, helyette a 1016x kiadások érkeznek. Majd. Valamikor.

MEGOSZTÁS
Előző cikkAlkalmazás ajánló: Videoshop – Video Editor
Következő cikkMicrosoft: nagyszámú elbocsátás várható a Lumia részlegnél
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.