Forrás:

WinBeta, WZor

Már négy hét sincs hátra a Windows 10 e hónap 29-re ígért megjelenéséig, és a múlt héten rekord számú, összesen 3 (!!4!!!!négy!!) kiadást adott ki a Microsoft. Most pedig kiszivárogott a Windows Insider múlt heti utolsó 10162-eshez képest nyilván túl sok extra változást nem ígérő 10163-as kiadásból egy rakás képernyőkép, amiket megszereztünk, és egy csinos kis képgaléria formájában alább átnyújtunk.

Ne feledjük, ahogy következik az RTM (gyártásra kész) kiadás megjelenése, az új kiadások már egyre kevesebb újdonságot fognak tartalmaznai, a hangsúly a hibajavításokon és teljesítménynövelésen van. Vagyis akinek már a 10162-es kiadás fut a virtuális vagy nem virtuális masináján, az a fenti képek láttán nem fog hanyatt esni, hiszen szinte 100 százalékban ugyanezeket láthatta telepítés, illetve látja a napi használat során. Elvben ez kiadás (amely valószínűleg nem lesz nyilvános) egy igen érdekes hibát javít: az utolsó Insider verzióban egyes alkalmazások az első bejelentkezéskor nem voltak hajlandók elindulni, csak egy egy újraindítás után.

MEGOSZTÁS
Előző cikkEmulátor videón a W 10 Mobile 10158
Következő cikkNem lehet elég korán kezdeni – Windows 11 Mobile koncepció
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.