Forrás:

Neowin

A Microsoft javában készül a Windows 10 e hónap 29-i kiadására, és mivel maga a rendszer szinte kész, elérkezett az ideje, hogy a marketingesek vegyék át a stafétát, és kezdjék el sulykolni a kedves vásárlóknak az új rendszer nagyszerűségét. Ennek a meggyőzésnek a jegyében adták ki a redmondiak az alábbi videót, amely annak a sorozatnak az első darabja, amely azt próbálja meg elmagyarázni a kedves felhasználóknak, miért érdemes váltani Windows 10-re.

Az első ok ezek szerint az, hogy ismerős. A videó szerint a Windows 10 a Windows 7-ből és a Windows 8-ból is a legjobbat adja: előbbiből az ismerős Start menüt, utóbbiból az élő csempéket, és mindezt ingyé, semmiért, nulláért, nyistáért, szóval ingyen. A spot hosszúsága (46 másodperc) alapján ez odaát az Államokban valószínűleg kikerül a kábeltévékhez, nálunk nem túl valószínű, hogy valahol is le fogják adni, de persze semmi sem lehetetlen, az utóbbi időkben meglepően sok Windows Phone reklámot láthattunk már Magyarországon is.

MEGOSZTÁS
Előző cikkÚjabb alsó kategóriás Windows 10 készülék a láthatáron
Következő cikkA Microsoft felrobbantotta a cukiságbombát
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.