Ahhoz képest, amilyen lagymatagon próbálkozott az utóbbi években a pécés játékfronton a Microsoft, most mintha egészen komolyak lennének a szándékai, hogy a Windows 10 révén újra játékplatformot varázsoljon belőle. Azzal kezdődött, hogy bejelentették az Xbox-Windows 10 keresztkompatibilitást és játékstreamelést, és most a Gamescom 2015-ön előálltak egy halom játékkal, amit kiadnak, vagy most fejlesztenek kifejezetten Xboxra és Windows 10-re.

Többségük – amellett, hogy Xboxra is megjelenik – egyben keresztplatformos játéktámogatással is fog rendelkezni (vagyis az xboxos és pécés versenyzők játszhatnak egymás ellen), mint például a Fable Legends vagy a Killer Instinct, és a később érkező játékok, vagy legalábbis azok egy része is. Ezek közé tartozik a Gears of War Ultimate Edition, a Rise of the Tomb Raider, a Cuphead, Sea of Thieves, Cobalt, az Ori and the Blind Forest Definitive Edition, és még sok más egyéb. A legnagyobb most bejelentett név persze a Halo Wars 2, ami a jövő év végén jelenik meg Xboxra is.

MEGOSZTÁS
Előző cikkNem hallgat a szép szóra a Cortana? Megoldjuk!
Következő cikkFokozódik a nindzsa macskás őrület!
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.