Biztosan emlékeztek még a legutóbbi nindzsa macskás cikkünkre, a helyzet az, hogy azóta a nemzetközi helyzet erősen fokozódott: egy bizonyos Michael Gillett közzétett egy adagra való asztali háttérkép próbálkozást a témában, amit bárki letölthet. Aki kicsit jobban körülnéz, az azért talál még pár apróságot, de most koncentráljunk a nindzsa macskára, már csak azért is, mert a Windows 10 megjelenése körüli hájp kezd lecsengeni, és augusztus lévén elég keményen beköszöntött az Uborkaszezon Classic.

NarwhalsAmint írtam, ezek javarésze tényleg csak próbálkozás, afféle játszadozás, de néha vak tyúk is talál szemet, néha meg, mint esetünkben, nem is olyan néha. Erős darab például a Windows XP alapértelmezett lankáján ágaskodó példány, vagy a Windows verziókat ábrázoló diagrammal, vagy a legfrissebb Windows 10 háttérképpel kombinált, ám a legütősebb az Indiana Jonesszal a Jurassic parkkal, az igazi narvállal, és persze az Office klasszikus gémkapcsával keresztezett verzió.

.Jurassic-Park-smallÍme a link, fogyasszátok egészséggel: Michael Gillett nindzsa macskás háttérkép gyűjteménye.

MEGOSZTÁS
Előző cikkEgy rakás játék jön hamarosan Windows 10-re
Következő cikkLegalább 25 millió Windows 10 egy hét alatt
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.