Forrás:

WinBeta

Úgy tűnik legalábbis, hogy kiszivárgott egy Windows 10 Mobile 10240-es kiadású ROM, amely azoban a hírek szerint csak a Lumia 640, 640 XL és 930-as típusokal kompatibilis, tehát ha valaki rátalál valahol, akkor már csak ezért is ötször gondolja meg, hogy telepíti-e. Ráadásul az említett kiadásban egy súlyos hiba is van, pont ezért nem lesz nyilvános a Windows Insider program keretein belül, helyette egy nagyobb sorozatszámú kiadást készítenek elő Redmondban – a kiadás időpontja egyelőre ismeretlen, a legközelebbi információink szerint „valamikor a napokban” várható.

Ezen felül a telepítés egy átlagos felhasználó számára nem is olyan egyszerű, a hivatalos Technical Preview-khoz képest igényel némi utánjárást és pepecselést a telepítése. Ennek ellenére a kiadás, amely természetesen Kínából indult el hódító útjára, máris elkezdte világ körüli útját a különböző fájlmegosztókon. Így nem is teszünk közzé linket, és újból szeretnénk figyelmeztetni kalandvágyó olvasóinkat, hogy ha lehetséges ne telepítsék, főleg hogy „valamikor a napokban” érkezhet az új, biztonságosabb kiadás, és pár nap előny nem biztos, hogy megéri az esetleges súlyos kockázatokat.

MEGOSZTÁS
Előző cikkSúlyos hiba van a Windows 10 Mobile 10240-es kiadásában
Következő cikkRangos tervezői díjat nyert az új Start menü
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.