Friss, ropogós képek jelentek meg régi barátunk @evleaks aka Evan Blass jóvoltából a Cityman (Lumia 950 XL) és Talkman (Lumia 950) fedőnéven már elég hosszú ideje emlegetett Microsoft flagshipekről, és ezek állítólag konkrétan a Microsofttól szivárogtak ki. Ezek összevethetők a korábban kiszivárgott képekkel, amiből az a tanulság szűrhető le, hogy az azokon látható klasszikus Lumia forma valószínűleg csak a felhelyezett védő és álcázó toknak volt köszönhető. Magán a tweeten (látom a Citymanedet és emelek egy Talkmannel), ami válasz Brad Sams tweetjére, a kettő együtt látható.

Ami viszont minden eddiginél érdekesebb, az a tweet előzménye, azon ugyanis a Cityman egy érdekes kütyühöz van csatlakoztatva, ami nagyon úgy néz ki, hogy akár a korábban Munchkin néven emlegetett Continuum adapter is lehet.

Visszatérve a két készülékre, erősen úgy tűnik, azoknak lesz igaza, akik a lekerekített sarkú dizájnt tippelték, ami eddig inkább az olcsóbb készülékek formatervére volt jellemző; igaz azoknál a lekerekített sarkok a teljes készülékházhoz képest nagyobbak. A hátlapok pedig domborodnak, ami valószínűleg kihozza az érdeklődőkből a szappantartó vagy nem szappantartó ősi vitáját is. Aki esetleg habozik, hogy megossza-e véleményét a többi olvasóval, azt arra buzdítjuk, ne sajnálja azt a pár percet: hozzászólásra fel, hadd ütközzenek az ízlések!