Forrás:

WMPoweruser

Kicsit elszaladt az idő azóta, hogy az utolsó Windows 10 Mobile kiadást megkapták a Windows Insider program résztvevői. Tegnap kiszivárgott a kiadatlan 10240-es verzió néhány készülékre. Alább egy rövid videó látható ennek a működéséről. A videó részben a fájlrendszerrel foglalkozik, jobban mondva azon belül is mintha a Project Astoria rendszerfájljaival – ilyenkor de jó lenne tudni a kínai itt használt dialektusát. Látható még a Kamera alkalmazás és az Áruház is, meg még több apróság, illetve amit még nagyon érdemes figyelni, hogy a rendszer már teljesen zökkenőmentesen működik. Aki bármi egyebet észrevesz a videón, amit fontosnak tart, az kérjük, azonnal írja meg hozzászólásban!

Ahogyan azt korábban megírtuk, a 10240-es kiadás sajns nem kerül el hozzánk, mivel ahogyan azt Gabriel Aul a minap megírta, egy úgynevezett blocking bug található benne, ami miatt nem lehet közzétenni. Ugyanakkor talán lehet bizakodni, hogy a híbát kijavító verzió talán már nincs is olyan messze.

MEGOSZTÁS
Előző cikkRangos tervezői díjat nyert az új Start menü
Következő cikkNem hallgat a szép szóra a Cortana? Megoldjuk!
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.