Zajlott mostanában az élet a Windows 10 Mobile körül: elkészült ugyan a 10240-es kiadás, ám nem lett nyilvános (bár kiszivárgott), mivel egy úgynevezett „blocking bug” van benne, amely miatt nem lehet eljuttatni a tesztelőkhöz. Gabriel Aul új kiadást ígért, ami megoldja a problémát, ám kicsit ellentmondásos nyilatkozatokat tett a megjelenés idejéről.

Most egy elég ütős információ került napvilágra, amely szerint a jelenleg 10166-os kiadást egy 10512-es (!) váltaná. A kínai ithome.com egy képernyőképet tett közzé, amelyen az látható, hogy egy telefon éppen ezt a kiadást tölti le. Ahogy ez szokott lenni, a képernyőkép lehet akár hamisítvány is, hiszen bár egyes források szerint Gabriel Aul is 105xx kidást ígért, ám ennek hivatalos nyomára egyelőre nem bukkantunk. A kiadás időpontjáról az utolsó (fél)hivatalos információ még mindig Gabriel Aultól származik (fentebb), aki múlt pénteken „nemsokára” ígérte az új kiadást, vagyis remélhetőleg akár már a héten is megérkezhet.

MEGOSZTÁS
Előző cikkHogyan játsszunk Xbox játékkal Windows 10-en?
Következő cikkTeszt – Microsoft Lumia 640
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.