2014 október 1-én adta ki a Microsoft a Windows 10 első technikai előzetesét. Ez a megjelenés indította el hivatalosan a Windows Insider programot, ahol bárki jelentkezhetett tesztelni a Windows 10 előzeteseit majd később a Windows 10 Mobile előzeteseit is, segítve ezzel a Windows csapatait a Microsoftnál.

Ma ünnepli egy éves évfordulóját az a Windows Insider program, amihez több mint 7 millió ember csatlakozott, hogy megkapja a Windows 10 előzeteseit majd később a Windows 10 Mobile technikai előzeteseit is.

Részlet, Gabriel Aul, a Windows Insider vezetője által írt jegyzetből, amivel a felhasználókat köszöntötte:

Ma egy éve, hogy megnyitottuk a Windows Insider programot. Ez számomra egy nagyon boldog pillanat és egy nagyszerű mérföldkő a program számára. Csodálatos volt látni, hogy a Windows Insider milyen hatással volt a Windows fejlesztésére nézve. A Windows 10 két hónappal ezelőtti megjelenése sokkal jobb volt így, mert a ti segítségeteket és visszajelzéseiteket kaptuk egy éven át. Az elmúlt 12 hónapban 27 PC és mobil előzetest osztottunk meg veletek és betekintést engedtünk egy szoftver fejlesztésébe, amit eddig még soha nem csináltunk ezelőtt…

…Szeretnénk a Windows Insider programot egy magasabb szintre emelni. Nem rég adtunk hozzá Egy “Visszajelzés kategóriát” a Windows Insider programhoz, ezzel lehetőséget adva nektek, hogy megtegyétek javaslataitokat.

Köszönöm mindenkinek, aki csatlakozott a Windows Insider programhoz és segített csodálatossá tenni a Windowst.

 

Te mit gondolsz a Windows Insider programról? Oszd meg velünk gondolataid. 🙂