A Rudy Huyn (áldassék a neve!) által fejlesztett instagram kliens messze az egyik legjobb kategóriájában, ugyanakkor egy hiányossága mindig volt. Ez pedig az, hogy csak a „gyári” bejelentkezést lehetett használni, a Facebook profilunkkal nem. Az alkalmazásnak most jelent meg az 5.9.1-es verziója, amelybe Rudy Huyn (áldassék a neve!) már ezt a funkciót is belevarázsolta. Innen kezdve a feledékenyek sem lesznek bajban, nem kell megerőltetni magunkat és visszaemlékezni a jelszavunkra. Persze csak akkor, ha korábban összekötöttük az Instagram profilunkat a facebookossal.

Az univerzális alkalmazásra való átdolgozás közben továbbra is folyamatban van, ez a legutolsó verzió is tulajdonképpen ennek a fejlesztésnek valamiféle mellékterméke. Az alkalmazás tehát egyelőre továbbra is Windoes 8.1-es verziójú, de természetesen Windows 10 Mobile-on is futtatható.

MEGOSZTÁS
Előző cikkLássuk, mi van a 14257-es kiadású Windows 10-ben!
Következő cikkFémes íz: újabb képek a Lumia 650-ről
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.