A 2015-ös év elég pocsékul alakult az egyik leismertebb pécégyártó számára, aminek eredményeként megvált 6800 dolgozójától, és már be is indult a találgatás, hogy felhagynak a műfajjal. Nos, ez nem fog bekövetkezni, ugyanis a Toshiba vezetése épp nemrég jelentette be, hogy továbbra is fognak pécéket készíteni.

A japán Sankei szerint a Toshiba, a Fujtsu és a VAIO arról tárgyaltak, hogy összevonják pécés üzletágukat, hogy utóbbi kettő csak a Toshiba Dynabook termékcsaládjának dizájnjával és műszaki fejlesztésével foglalkozzon. Akárhogy is, most úgy tűnik a Toshiba továbra is maga fogja előállítani saját hardverét, és nem adja el gyártóüzemét a kínai Hangzhounak.

A Toshiba legutóbbi ajánlata az Intel Atom x5 Z8300-as processzorral, 4GB memóriával, 64/128 GB háttértárral és Windows 10-zel 569 dollárért kínált ultra vékony (6,9 mm) és könnyű (581 grammos), 12″-es kijelzőjű dynaPad.

MEGOSZTÁS
Előző cikkHivatalosan is itt a Lumia 650
Következő cikkContinuum laptopizálhatósággal
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.