Forrás:

WMPoweruser

A múlt héten felröpent egy pletyka arról, hogy a Közel-Kelet egyes országaiban néhány felhasználónak megérkezett a telefonjára a Windows 10 Mobile. Mivel a hírt nem erősítette meg senki, ezért eddig nem foglalkoztunk vele, ám most egy egészen hivatalosnak tűnő forrás szerint az esetek valóban megtörténhettek, sőt, lesz még néhány ilyen.

Történt ugyanis, hogy a kínai bilibili.com oldalán megjelent egy videó a Lumia 650-ről, amelyhez a cég hivatalos felhasználója igen érdekes dolgokat fűzött hozzá. Mivel az eredeti cikkben szereplő, a kínai eredetiről ismeretlen fordítóval készült idézet megfogalmazása már angolul is elég kusza, ezért csak a lényeget foglaljuk össze.

Ezek szerint az utóbbi napokban néhány Lumiára elkészült a Windows 10 Mobile hivatalos verziója, amelyet aztán a világ különböző pontjain elküldtek néhány Lumia telefonra. Mint a írja, aki nem kapta meg, ne aggódjon, mert hamarosan mindenki hozzájut. Ezen kívül felhívja a figyelmet arra, hogy a felhasználók, ha szeretnék megkapni, akkor ellenőrizzék le, be van-e állítva a frissítések automatikus figyelése, illetve hogy van-e elég szabad hely a telefon háttértárján. A megfelelő beállítások esetén ugyanis a frissítés letöltése automatikusan elindul a háttérben, és amikor minden előkészülettel végzett, akkor figyelmezteti a felhasználót arra, hogy a frissítéshez újra kell indítania telefonját.

ug2Néhány hozzászóló megemlítette, hogy ők is megkapták ezt a frissítést Lumia 720T vagy hasonló Kínában forgalmazott telefonjára, de természetesen ezek meg nem erősített információk.

Az utóbbi napokban érkező információk alapján azonban (mint például arról mai korábbi cikkünkben is írtunk) egyre nyilvánvalóbb, hogy a több, mint egy év óta várt Windows 10 Mobile „hamarosan” tényleg meg fog érkezni.

MEGOSZTÁS
Előző cikkFebruár 29-től érkezik a Windows 10 Mobile (remélhetően)
Következő cikkMicrosoft: itt az új Wireless Display Adapter 2
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.