Jó ideje megy a találgatás, de most aztán tényleg, de tényleg. A Microsoft (részben érthetően) elég zárkózott az ügyben, annál tovább, hogy „2016 elején” nem hajlandók elmenni a nagy információosztásban.

A saját maga által Olaszország legnagyobb Windows 10 közösségének nevezett Plaffo egyik olvasója, bizonyos Marco Principi adta a tippet, ami szerint a Vodafone Italia belecsap a lecsóba, és Lumia 1520, 930, 735, 830, 635, valamint 535 telefonokra március 7. és 13. között, vagyis a jövő hét során kibocsátja a Windows 10 Mobile-t. A hír eredeti forrása a cég support fóruma, tehát természetesen lehetnek fenntartásaink.

voda_italia_windows_10_mobileCsakhogy időközben a Vodafone Australia oldalán tényleg hivatalosan megjelent egy érdekes hír, miszerint a Lumia 640, 640 XL, 735 és 930 esetében befejeződtek a tesztek, és már csak az engedélyre várnak, hogy kimejen ezekre a telefonokra a Windows 10 Mobile.

voda_australy_windows_10_mobileAmi nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy márciustól valóban beindul a nagy frissítési hullám. Persze azért vegyük figyelembe, hogy Magyarország sosem járt ebben a dologban az élen, tehát a hazai szolgáltatóknál talán valamikor áprilisban várható, hogy lesz valami. Addig mindenkinek kitartás, és tessék használni a Windows Insider programot!