Az eredetileg Nokia Connects majd Lumia Connects, végül Lumia Voices névre hallgató csoport bezár. A hírt a csoport Twitter fiókján jelentették be nem egészen egy napja. A csoport nagyon népszerű volt és sok érdekességet tettek közé, amelyek közül mi és forrásaink is szemezgettünk.

https://twitter.com/LumiaVoices/status/714750598147612673

A csoportnak tagja volt Detkó Dávid is, aki időről időre nekünk is segített, állandó szereplője volt a különféle eseményeknek, és a fotós pályázataink megszervezésében is mindig szívesen segített; alább az ő tweetjét láthatjátok.

Ugyanakkor, ha minden igaz, a csoport tagjainak többsége megmarad a Microsoftnál. A Microsoft „konszolidálja” a Lumia píárt, ennek esik áldozatául a csoport. Csak sanda gyanú, de ennek köze lehet a Microsoft azon állítólagos terveihez, hogy megszünteti a Lumia márkanevet, és előbb-vagy utóbb piacra dobja a saját, Surface nevű telefonját vagy telefon családját.

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows 10 Redstone: új felületet kap az Action Center és a Cortana
Következő cikkA Handoffhoz hasonló funkciót fejleszt a Microsoft
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.