Nagyon sok ember azért nem szereti a Windows Phone-t mert, hogy nincsenek rajta kellően „fontos” alkalmazások (pl. sznepcset) és játékok. De én ma csupán a játékokkal szeretnék foglalkozni és bebizonyítani, hogy igenis vannak játékok, amik felvehetik a versenyt más operációs rendszer játékaival, vagy hogy bebizonyítsam, semmi különbség nincs köztük és segítséget nyújtsak azoknak, akik nem találják a megfelelő játékokat saját maguk számára.

Íme, itt van 4 olyan játék, amivel szívesen elütöm az időt, ha éppen utazok, vagy csak egyszerűen szeretném nyomkodni a telefonomat:

1. Cloud RaidersWLmjC0-M

Bizonyára mindenki ismeri a Clash of Clanst… Na, ez pontosan ugyanaz, csak elérhető Androidra is, iOS-re és persze szeretett Windows Phone-unk-ra is. Máris egy nagy pacsi a GameInsight fejlesztő csapatának. A koncepció ugyanaz, mint a vetélytársánál: építs minél nagyobb és erősebb bázist és hadsereget és hódítsd meg az ellenfelek bázisait, egyedül a textúra és a karakterek mások, és hamarosan kapunk hozzá egy Tower Defense játékcsomagot is, amit személy szerint nagyon várok! A játék internetkapcsolatot igényel!!44!!

Ha szeretnéd letölteni a játékot ezen a linken megteheted!

2. Asphalt 8: Airborne letöltés

Az Asphalt 8 az autószerelmesek játéka. Közel 100 autó és 4 tuningolási lehetőség van a játékban. Tuningolhatjuk a sebességet, a kanyarodást, a gyorsulást és a nitrót, festegetni is lehet, viszont nem pakolhatjuk tele az autóinkat matricákkal, bár ez legyen a legnagyobb bajunk. A játék 8 versenyszezont tartalmaz 180 versennyel, 9 különböző helyszínen (Izland, Nevada, London, Monaco, Barcelona, Velence, Alpok, Francia Guyana, Tokió). Ha szeretnénk, akkor a barátaink ellen is versenyezhetünk, igaz csak a platformok keretein belül. A játékélmény elképesztő, a grafika mobilos játék terén 10-ből 11-es. Ha érdekel egy kis “kocsikázás” akkor ezen a linken letöltheted a játékot.

3. Twins Minigame letöltés

Ez az A Bizonyos Játék, aminek minden telefonon ott kellene lenni. Egyszerűen nagyszerű. Mit kell benne csinálni? – kérdezi az ember. Csak menni és ugrálni. De olyan élvezetes meg persze nehéz, hogy élvezet vele játszani. A zene, ami a játék alatt megy, nagyon stílusos. Egyszerű játék hatalmas élményekkel, versenyezhettek barátaitok ellen, hogy ki jut tovább, és persze az achievementek szerelmesei gyűjthetik a „G” pontokat. A játék olyan jól meg van csinálva, hogyha 100000-szer halsz meg, akkor sem akarod a telefont [email protected]%#& az ablakon, mert nem. (Ezt nem lehet megmagyarázni 😀 ) De az biztos, hogy egy teljesen igényes kis játék nagy jövővel. A játékot itt töltheted le –> Twins Minigame

4. World of Tanks: Blitz Image-1

Amikor meghallottam, hogy mobilon szaladgálhatok világháborús tankokkal online 7v7 ellen akkor nem akartam elhinni… még most se akarom elhinni de LÉTEZIK!! A legviccesebb az egészben, hogy ha Windows 10 Mobile fut a telefonodon és van felesleges 5GB tárhelyed már lövöldözheted az ellenséges tankokat is. Több mint 200 tank közül választhatsz és 18 féle pályán vethetitek össze tudásotokat az ellenféllel. Máris kedvet kaptál hozzá, hogy kipróbáld? Gondoltam, tessék már innen töltheted is a játékot!

Remélem tetszett ez a kis összefoglaló és tudtam ajánlani neked egy pár játékot! Ne feledd írd le te is a kedvenc játékaid hozzászólásban! 🙂