A Microsoft ma bővítette a Redstone által támogatott telefonok listáját, így szinte mindenki belekóstolhat már a Windows jövőjébe, aki Windows 10 képes okostelefonnal rendelkezik.

A múlt hét óta Windows 10-re frissíthető mobilok közül egyetlen Nokia nem került még be a frissített listába, mégpedig a Lumia 635, viszont valamivel később szintén megkapja majd a támogatást, így ezen készülék tulajainak sem kell aggódniuk kíváncsiságuk kielégülése felől.

Ezzel egyidőben visszaáll az Insider Program rendje, újra saját funkcióját fogja betölteni a Gyors és a Lassú kör, a Release Preview ág pedig megmarad azoknak, akik kevésbé bátrak, viszont továbbra is szeretnének hamarabb frissítéseket kapni, mint a hivatalos kiadások, illetve azon Windows Phone tulajoknak, akiknek nem jutott a Windows 10-ből, de ennek ellenére is az új rendszert kívánják használni.

Örülünk?

Update: A rövid összefoglaló kapcsán felmerült, hogy minden mobil előzeteseket fog kapni, az is, aki nincs benne az Insider Programban. Ez a megállapítás nem igaz, nyilván csak az kap előzeteseket, aki részt vesz a programban, de technikai okok miatt sajnos egyelőre nem tudom módosítani a cikk egysoros ajánlóját. A félreértés és a hiba miatt elnézéseteket kérjük!