Forrás:

MSPoweruser

Bár a Windows 10 Mobile kiadása még annál is lassabban halad, mint ahogy azt akkor képzeltük, amikor rájöttünk, hogy lassabban halad annál, mint eredetileg reméltük, a fejlesztők már a Redstone kiadáson, vagyis a még tavaly beígért első nagy frissítési csomagon dolgoznak.

Ennek keretében érkezik majd egy újdonság a Kezdőképernyőre, amely első pillantásra nem lesz észrevehető, csak akkor, amikor átméretezünk egy csempét. Az effekt az alábbi animált gifen nézhető meg.

threshold_animationNyilván ez nem egy nagy durranás, és felmerülhet a kérdés, miért ilyesmivel töltik az időt a fejlesztők, miközben lemaradásban vannak (asztali verzióra nagyjából már kész a Redstone). A válasz nem tűnik túl bonyolultnak, hiszen a felület fejlesztőinek sok dolguk már nincs, és az egyéb fejlesztésekbe ők nem nagyon szólnak bele, tehát van idejük az ilyen apróságokra.

MEGOSZTÁS
Előző cikkA Microsoft tényleg bekebelezte a SwiftKeyt
Következő cikkLőttek a Project Astoriának
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.