Magyar idő szerint tegnap hajnalban a pécés verzió után durván egy héttel a Gyors körön kikerült a Windows 10 Mobile 14342-es verziója. Természetesen az asztali verzióhoz képest kevesebb újdonsággal és hibajavítással.

A legfontosabb új funkciót a felhasználók könyörögték vissza, ez a Microsoft Edge simításos váltása az előzmények között, amit én is hiányoltam a béta verziókhoz képest. Ezen túl bekerült az azonos kiadású asztali verzióból ismerős „app for websites” funkció, tehát ezentúl telefonon is lehet alkalmazással megnyitni weboldalak tartalmát. Végül szintén belekerült a Feedback Hubba az a lehetőség, hogy az alkalmazás a visszajelzésünk címe és leírása alapján felajánl kategóriákat amelyek közül választhatunk, nem kell hasraütésre választanunk.

Továbbá (ahogyan ez már korábban kiderült) három új telefon került fel az Insider Program llistájára, ezek a Lumia Icon, a BLU Win HD LTE 150e és a BLU Win JR 130e.

Figyelem! Egy hiba miatt előfordulhat, hogy a tényleges 10.0.14342.1001 verziószám helyett 10.0.0.1001 jelenik meg, amikor rákeresünk a frissítésre.