Joe Belfiore kitwittelte azt, amitől már régen tartottunk: ennyi volt a móka, a Windows 10 Mobile-nak vége. Biztonsági frissítések és hibajavítgatások még fognak rá csordogálni, de új funkciókat és új hardvereket már ne várjunk.

Most egy picit szemét leszek. Mert lett volna erre a dologra esély. Úgy hívják, telefonokat kell a piacra dobni, és ha a függetlenek nem teszik meg, akkor nekünk kell. Tessék, ott az Apple. Oké, ők előnyből indultak, de mára ez az előny simán elolvadt, mégis teszik oda a vasat, teszik oda a szoftvert.

Satya Nadella volt a fordulópont, valahol éreztük, kár, hogy diplomatikus szóvirágokon kívül nem telt neki egy tisztes temetésre. Ha a Nokia leépítése után kerek-perec kimondja, hogy erről ennyit, akkor most nem lenne ez a síri hangulat, nem lennének a kicsit elkeseredett végsőkig kitartó fanok, akik valamikor megkedvelték azt az eszmét, hogy másként is lehet.

Ég veled barátom, Isten áldjon, elviszem szívemben képedet.

MEGOSZTÁS
Előző cikkMár dolgozik a Microsoft a Windows 10 Redstone 3 kiadásán
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.